Vuoden lähituottaja!

[caption id="attachment_306" align="aligncenter" width="1024"] Vuoden lähituottajan on helppo hymyillä![/caption] Pesolan Pihviliha on valittu K-ruoka Awards-kilpailussa vuoden lähituottajaksi! Pesolan Pihviliha sai äänestyksessä 14822 ääntä ja voitti yleisöäänestyksessä Riitan Herkun ja Kolmen Kaverin Jäätelön. Palkinnot jaettiin lauantaina 5.11. Helsingissä. Vappu Pimiän ensimmäinen...

Read More →
Halloo Helsinki!

Tulukeehan huomisesta lähtiin moekkoomaan ja tekemään hyvijä lihaostoksija Helsingin Foorumin Kukontorille. Paekan piällä huomenna oon siinä puolenpäevän jäläkeen. Uamusta ol muutama sovittu tappoominen. Paekanpiällä oon keskiviikkona klo 18 asti, torstaena ja perjantaena klo 11-18 ja vielä laavantaena 10-15. Maksuna kääpi kortti ja...

Read More →
Radiohaastattelussa

[caption id="attachment_192" align="alignnone" width="684"] Ratio Santelssin Reijo (kuvassa oekeella) käv huastattamassa. Kuunnelkeepa mittee turistiin.[/caption] Ratio Santellssi kääv eelen huastattamassa meekäläestä. Paekallisration kanssa meellä yhteistyö kääpi hyvästi. Istahtakkee hetkeks ja kuunnelkee Savolaesen muanviljelijän turinoeta... Likkoo tähän

Read More →
Pesolan Pihviliha ehdolla vuoden lähituottajaksi

K-Ruoka on järjestänyt kilpailun, jossa etsitään vuoden lähituottaja. Hyvän ruuan ystävän pääsevät äänestämään muitakin suosikkejaan. Kategorioita äänestyksessä on useita, mutta ylivoimaisesti kiinnostavin on vuoden lähituottaja-sarja, jossa Pesolan Pihviliha on ehdolla. Käykeehän iänestämässä! Tästä linkistä (ja alta näet Pesolan Pihvilihan esittelyvideon:...

Read More →
Osta tilata -päivä Pesolassa 10.9 klo 10-15

https://www.youtube.com/embed/-9yNHyThg_E Olpahan semmonen liikekannallepano ja väen paljous Pesolanniemellä mitä ee oo ennen nähty... Minä en eelen ymmärtänykkää miten paljo väkkee tulloo meijän Pesolan tilalle. Päevän salto ol joku 400-500 henkee... Aevan älytön miärä. Uamusta aattelin että ee mulla oo mittään...

Read More →
Lähiruokaa Casinolla

[caption id="attachment_191" align="alignnone" width="651"] Keittiömestari Petri Lappalainen ja Antti Niskanen ovat tyytyväisiä uudesta yhteistyöstä.[/caption] Tiesittekö, että Casinolla on jo pidemmän aikaa panostettu lähiruokaan? Sitä mukaa kun sopivia pientuottajia löytyy, otetaan valikoimiin uusia raaka-aineita. Uusimpana tuttavuutena Casinon keittiössä on Runnilla toimivan Pesolan Pihvilihan tuotteet....

Read More →