Ajankohtaista

Facebook Posts

Otetaampa kuvalla huomiota tulevan viikonlopun Oolun reessusta.

Pesolan Pihviliha osallistuu Likis lähiruokatapahtunmaan. Monenlaesta pihvilihhoo on myynnissä sekä makkara ja pytäripannut on kuumina. Jos joku tähän matkanvarrelle tae Ooluun haluaa tehä lihatillaaksija niin laeta yyveetä tulemaan.

Tervetulloo ostoksille.

Viime viikollolla moni asiakas kysel luullista keettolihhoo niin nyt sitä oes valikoemassa...

Ee muuta keeton tekkoon. Pesolastahan näetä löötyy.
... See MoreSee Less

View on Facebook

Nyt oes vielä hyvä muistella vanahoja kun tuo immeisen muisti tahtoo olla hyvä mutta lyhyt..
Kaepoisin ehotuksija ,kommentteja viime laavantaen Pesolan OstaTilalta päevästä. Onnistuttiinko jossaen vae mänkö joku pieleen? Puuttuko jottaen vae olko jottaen liikoo?
Miel tekköö kehittee näetä tapahtumija parempaan suuntaan mutta tuo oma piärukka on rajallinen . Sillä vähä kyselen teijän apuja.
Jos ilettää julukisesti kirjottee niin suapi laettoo yyveenäkin.

HUOM. Kaekkien kommentoijien kesken arvon Pesolan Jaaheliha ja Rilleripaketin. Palakinnon voep nootoo tilalta tae sit toimitan jos reetin varrelle satut.

Kiitos
... See MoreSee Less

View on Facebook

Laavantaena näin kun Iisalamen Sanomiin aaton perävalot vuan vilahti...

Toemittaja ol tehnä päevästä hyvän jutun.

Tuo ol kyllä liijottelua että oesin joku lähimyynnin pioneeri.. Kyllä minä oon ihan tavan Jöörn Tonneri etelleen..
... See MoreSee Less

View on Facebook

Olpahan eelen kinkerit.. Siitä on kiittäminen Teitä hyvät asiakkaat ja paekalla olleet myyjät, Puutteenperän Topia, Radio Sandelssia , Harri Piipposta sekä Western Clup Savon tanssijoeta. Ee passoo myöskään unneuttee loestavoo henkilökuntoo jotka pitivät puotia pystyssä. Eekä myöskään työmiehijä jotka uamusta jo karjan ruokkivat sekä kaekki muut päevässä mukana olleet. Kiitokset Veeralle kun ponilla anto lapsille kyytiä sekä arvanmyyjät Topi ja Hertta sekä muut taastajookot.

Pesolan Isäntä KIITTÄÄ. Asiakkaita kävi päevän aekana 504 kappaletta. Nyt voepi sannoo että piettiin tämän kesän Runnin suurimmat kinkerit. Olpahan meeninkiä ja kelikii meetä suosi.

Sen minkä kerkesin jututtee immeisijä niin silimäänpistävästi porukka viihtyi. Kaekilla ol ilonen miel ja tyytyväesijä kun tämmöstä järjestettään. Muutama tul ihan sanomaan että ensmäestä kertoo piäs niin lähelle kahtomaan elläimijäkin.
Sillon tuntuu että tämä päevä on asiasa ajanut..

Kaekenlaesta sortimenttia ol myynnissä. Myyjät sanoi että hyvin ol ihmiset ostanut kaekkee mittee tarjolla ollu. Näen se pittää männäkkin. Tämmöset kun järkätään yhteistyöllä niin kaekki hyötyy. Asiakkaat suapi tehä kaekki ostokset yhellä ja samalla reessulla ja suavat vielä syyväkseen ja juuvakseen.

Kapustan Varressa ohjelmassa Harri kokkail Pesolan suikalepaistia. Sitä ruettiin maestelemmaan viijen hengen voemin suorassa ratiolähetyksessä. Huomasin että tanssitytöltä ol kastiketta lirahtana paejale niin lähin paperia hakemaan. Sitten katoin ommoo paetoo niin minunnii rinnuksille ol kans tirahtana kastikkeet. Sama juttu muillakii maestajilla... Pit hakkee paperia lissee. Suorassa lähetyksessä räjähettiin naaruun kun kaekki pyyhkivät paetoosa . Ol se kyllä hyvvee suikalekastiketta kun sitä niin antaumuksella lapettiin suuhun..

Paljohan se viepi kun tämmösijä järjestetään mutta vielä enemmän antaa. Eeköhän myö näessä merkeissä nähä viimestään vuen kuluttua jos ee sitten aekasemmin..

KIITOS
... See MoreSee Less

View on Facebook

Laetetaampas laavantaen aekataalua Pesolan OstaTilalta päevään klo 10-16

10.00 Puutteenperän Topi aakasoo tillaasuuven

10.05-10.15 Ratio Santellsin suoroo lähetystä

10.20-10.30 Western Clup Savo tanssiesitys

10,30-10,45 Kapustan Varressa ohjelma

10.45-11.00 Puutteenperän juttuja.

11.00-11.20 Kapustan Varressa osa 2

11.20- 11.40 Puutteenperällä tuas asioo

11.40- 11.50 Western Clup Savon 2 esitys

11.50 Puutteenperän Topi höpäjää loppupäevän

Meijän Topi ja Hertta nakitettu arpoja myömään. Hyvät on palakinnot. Arvonta suoritettaan n klo 15.

Puutteenperällä on lapsillekkin jottaen ohjelmoo ja poniajelua on myös tarjolla.

Tervetulloo Pesolaan Pesolanniementie 255 Runnille.
... See MoreSee Less

View on Facebook
%d bloggaajaa tykkää tästä: