Ajankohtaista

Facebook Posts

Ee toenna vaepua synkkyyteen vaekka huomenna onnii se Pläk Raitei...

Illoo perjantaen arkeen tuottaa Pesolan Isäntä Iisalamen Hankkijalla paestamalla makkaroeta ja pihvilihhoo myymällä.. Samalla voet ostoo tae tilata joolulihat ja lahjakortit.

Hankkija on täännä tarjooksija. Tuskin kaappias on pahoellaan vaekka ostatta hyllyt tyhjäks. Kaekki minkä suatta tingittyä niin sitä ee tarvii maksoo.

Illalla rantauvun Tiinan Reenipalavelun etteen. Siellä tuntuu olevan Timanttityttö kisat. Vielä en varma oo mittee hyö tekköö mutta sehän seleviää kun tuletta kahtomaan. Timanttiset on kyllä tukijattii ja hyvin reenatut...

Päevän ostoesta suatta 10 rosentin alennuksen kun männöö ostot yl kahen kilon.

Muutamat asiakkaat ovat kyselleet Pesolan Ryynärin perrään niin tinkaan että eevät oo meenanna pysyä hoosuissaan..

Nyt pyssyy hoosut jalassa.
... See MoreSee Less

View on Facebook

Haloo Jyväskylä.

Huomenna tulloo Pesolan Pihvilihan lähetys T-Barbequelle Vaajakosken S-marketin pihhaan. Piäsöö Teemu tuas tekemään kunnon hamppareita Pesolan lihasta.

Samalla kyyvillä tulis muittennii lihanhimmoo tyyvytettyä. Kuletus on siis torstaena n kello 17 Vaajakoskella. Jos arvelet noihin aikoihin joutuvan hakemaan tillaasta ja pakastimessa on väljyyttä niin oo yhteyvessä viimestään huomen uamuun männessä. Kuski lähtöö siitä tykittelemmään Turkua kohe niin oottamaan ee pysty. Soettaa kyllä tarkemman aejan matkalta.

Laetampa tähän liitteeks hinnastoo ja valikoemoo. Voet laettoo viestiä ,soettoo 0500430044 tae sähköpostia antti@pesolanpihviliha.fi.

P:S yhtä pakettia vähempätä ee pysty tilloomaan...
... See MoreSee Less

View on Facebook

Nyt oes Pesolan Pihvilihan sivuilla 5997 tykkeejätä. Jos suahaan tämän viikon aekaan 6000 tykkeejätä tääteen niin osallistutta ARVONTAAN.
Etellyttää siis että käät tykkeemässä Pesolan Pihvilihan sivuista ja tähän kommenttikenttään kirjotat vastaaksen kysymykseen ; mitteepä evästä meenoot Joolupöötään laettoo?

Palakintona on 2-3 kilon Pesolan paesti Joolupöötään. Tällä nyt luulis nälän siirtyvän... Ee teijän oo pakko vastata Pesolan paestia mutta vastatkee jottaen.

Tässä hommassa on vuan Pesolan Isäntä mukana..
... See MoreSee Less

View on Facebook

Nyt on Pesolan Pihvilihan kokkaelu yhtä heleppoo ku ennen vanahaan suolan viskely heenäkassaan..

Tarviit palan Pesolan Pihansata tae tähän kääpi paesti tms oekee pihviliha. Lisäks 3.2 killoo mersuoloo.
Lihan pintaan voet vähän ropsaattee pippuria.

Rasiallinen mersuoloo eli 800 rammoo uunivuokan pohjalle. Pihansa suolapetin piälle ja mittarin anturi sissään. Pintaan mersuoloo 3 laatikkoo. Pittää olla hyvin peetettynä suolalla.

Sit vuan tämä kommeus uuniin 170 asteeseen noin tunniks. Lihan sisälämpötila ol mittarin mukkaan 63 astetta ja tältä näättää kypsyysaste...

Kun otat uunista poekkeen niin ota liha poes suolasta. Muuten jatkaa kypsymistään.

Laeta volion alle vettäytymään. Ennen tätä voet paperilla pyyhkiä enimmät suolat poes.

Kuoresta oton jäläkeen liha maestu tos suolaselle mutta vettäytymisen jälkeen suola ol tasottuna sopivaks aenakii meekäläesen makkuun.

Empä oes uskona miten helepolla tul maakasta ja murreeta Pihansoo. Noh, eekaet se ihme oo kun laatulihasta tämän tekköö...

Pesolasta löötyy myös Pihansoo...
... See MoreSee Less

View on Facebook

Aena on hyvä siä rillata, vaekka räntäsatteellakin.. ... See MoreSee Less

View on Facebook
%d bloggaajaa tykkää tästä: