Halloo Helsinki!

Tulukeehan huomisesta lähtiin moekkoomaan ja tekemään hyvijä lihaostoksija Helsingin Foorumin Kukontorille.pesolan-antti

Paekan piällä huomenna oon siinä puolenpäevän jäläkeen. Uamusta ol muutama sovittu tappoominen.

Paekanpiällä oon keskiviikkona klo 18 asti, torstaena ja perjantaena klo 11-18 ja vielä laavantaena 10-15.

Maksuna kääpi kortti ja kätteinen.

Samalla piäsettä tutustummaan tähän Ruokaasuomesta.fi verkkokaappaan.

Tervetulloo ostamaan Pesolan Pihvilihhoo Foorumiin.

Samalla tämän näkönen mies hymyssä suin kiittää kaekkija Teitä jotka olitta tukem
assa ja antamassa iänijä Vuojen Lähituottajakisassa. Teijän antama tuki ol ihan mahoton. Nyt ollaan yhtä kokemusta rikkaampana. Ens viikon laavantaena lähen sitten tuomion kuuntelemmaan. Sit näkköö miten äijälle kävi.

Kävipä miten tahhaan niin Pesolan Pihviliha jatkaa innolla lihan myyntiä ja kehittää toemintoosa. Iliman kunnon pihvilihhoo että tule jiämään..