Pesolantilan grillimestarin lihavihannes vartaat

  • 400 g Pesolantilan sisä- tai ulkofilettä
  • 4 pekoniviipaletta
  • paprikaa
  • herkkusieniä
  • maissintähkiä
  • kesäkurpitsaa

Marinadi:

  • 0,5 dl öljyä
  • 0,5 -1 dl punaviiniä
  • 1,5 tl mustapippuria
  • 1-2 tl yrttimausteita (basilikaa, rosmariinia, timjamia)
  • 3 valkosipulin kynttä

Poista lihasta kalvot ja leikkaa noin 3 x 3 cm paloiksi. Sekoita marinadin ainekset ja lisää siihen lihapalat. Anna maustua pari tuntia.

Ota liha lämpenemään puoli tuntia ennen grillaamista. Paloittele paprika ja leikkaa pekoniviipaleet kahteen osaan. Pujota paloitellut vihannekset ja lihapalat vartaisiin, voitele marinadilla ja grillaa 10-15 minuuttia välillä käännellen. Ripottele valmiille vartaille kevyesti suolaa.

 

%d bloggaajaa tykkää tästä: