
| 1 | Niska, haudutettavaksi ja keitettäväksi | 
| 2 | Etuselkä, pitkään haudutukseen, mm. keittoihin ja patoihin | 
| 3 | Entrécote, grilliin ja pannulle | 
| 4 | Ulkofilee, pihveiksi tai kokonaisena uuniin | 
| 5 | Rinta, uuniin ja pataan hautumaan | 
| 6 | Lapa, haudutetaan pitkään | 
| 7 | Etupotka, pitkään hauduttettaviin ruokiin, keitot ja padat | 
| 5 | Naudan rintaa, parhaimmillaan pitkään hauduttettuna | 
| 9 | Kuve, ns. Flank Steak, parhaimmillaan grillattuna | 
| 10 | Kylki, esikypsennyksen jälkeen grillataan | 
| 11 | Sisäfile, Nam. Parhaimmillaan pihvinä. | 
| 12 | Kulmapaisti, haudutetaan pitkään suikaleina tai palapastina | 
| 13 | Sisäpaisti, Uunipaisti, leikkele, kääryle tai pihvi | 
| 14 | Paahtopaisti, paistetaan uunissa kokonaisena | 
| 15 | Ulkopaisti, pitkään kypsennettynä, suikale- tai palaistina | 
| 16 | Pyöröpaisti, haudutetaan, esimerkiksi merimiespihviksi hyvä | 
| 17 | Takapotka, kypsennetään rauhassa uunissa, osso bucco | 
| 18 | Häntä, haudutetaan pitkään, espanjalaisherkku Rabo de toro | 

Pesolan laadukkaat lihatuotteet leikataan ja käsitellään Kuopiossa Savo-Karjalan Lihan ammattitaitoisissa käsissä.

Makkarat, jauhelihat ja palvilihat tekee Savo-Karjalan Liha Kuopiossa
Säilykkeet tekee Säilyke-Herttua Uuraisilla.
Lihatuotteet myydään pakasteena tai tuoreena, heti raakakypsytyksen jälkeen ennen pakatusta.
Jos et tiedä mitä lihasta valmistaisit, Isännän vinkeillä voi aloittaa 🙂